fbpx

22/07/2021

€15

Het Poolcafé

Marconistraat 39 Rotterdam

Aanvang concert 1 - 18:30 | deuren open 18:00
Aanvang concert2 - 21:30 | deuren open 21:00

St. Solaire

Live from the Pool House

Hear, hear! Na twee keer uitstel gaat het nu toch echt gebeuren: Het Poolcafé, Kongsi en Motel Mozaïque presenteren indie band St. Solaire voor een intieme live sessie ín de skatepool van Het Poolcafé. Op donderdag 22 juli 2021 geven zij 2x een optreden voor elk 30 mensen. De 2x dertig (!) tickets zijn per direct on sale voor €15,-. 

St. Solaire

De vier Rotterdamse mannen van St. Solaire vonden elkaar in een gedeelde liefde voor de verstilde indie folk van Bon Iver en de melancholische pop van Rhye. Slechts een paar weken geleden brachten zij hun debuutalbum you=me uit. Betoverend en elegant met een kenmerkende mix van rustgevende akoestiek en subtiele muzikale kleuren. Voeg wat rijke harmonieën en goed uitgebalanceerde percussieve lagen toe aan de mix en je hebt wat St. Solaire zo’n geweldige band maakt.

Unieke setting

St. Solaire zal live optreden in het midden van de skatepool van het Poolcafe. Vanaf de rand van de pool geniet jij met bungelende benen van hun optreden. Drankjes en hapjes zijn vooraf te halen bij de buren de Zandbar en de Zure Bom. 

Toegang
Het is voor toegang niet noodzakelijk om een test- of vaccinatiebewijs te laten zien. De anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd. 

Deze live sessie wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam

Concert agenda