fbpx

13/02/2021

€15 of €20 incl. een Helpende Handspray

Het Poolcafe

Marconistraat 39 Rotterdam

Aanvang concert 1 - 18:30 | deuren open 18:00
Aanvang concert2 - 21:30 | deuren open 21:00

St. Solaire

Live from the Pool House

Update februari: Live muziek kan je verblijden, inspireren, ontspannen en tot tranen ontroeren. Zelfs kippenvel veroorzaken. Het is een groot gemis, waar geen live stream tegenop kan.We gaan daarom hoopvol door, want we hebben samen met Kongsi een bijzondere avond voor je in petto. Met ontroerende live muziek van St. Solaire, met een warme sfeer, en het inspirerende Het Poolcafé. Helaas kunnen de shows ook op 13 februari 2021 niet doorgaan vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus. Binnenkort prikken we een nieuwe datum voor de shows maar kijken voor nu de situatie even aan. Tickets blijven uiteraard gewoon geldig, kaartkopers ontvangen een bericht.

Het Poolcafé, Kongsi en Motel Mozaïque presenteren indieband St. Solaire ín de pool van Het Poolcafé. Op 13 februari 2021 (was 22 december 2020) geven zij een bijzondere live sessie. De 2 x 30 (!!) tickets gaan zaterdag 12 december om 10.00 uur voor €15 on sale. Het seated concert is geheel coronaproof, met dertig mensen per show.

St. Solaire

De vier Rotterdamse mannen van St. Solaire vonden elkaar in een gedeelde liefde voor de verstilde indiefolk van Bon Iver en de melancholische pop van Rhye. Op 6 november jl. kwam de eerste single van hun nieuwe album uit.

Bring your own drinks & blanket

Het Poolcafé mag door de overheidsmaatregelen geen drinken en eten verkopen. Je mag daarom drinken van huis meenemen. Neem ook een kleedje mee om jou en je gezelschap warm te houden, we hebben beperkt aantal kleedjes beschikbaar om te lenen. 

Deze live sessie wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam

Concert agenda