fbpx

02/08/2020

€20

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Nes 45, Amsterdam

Show 1: 16.00 - 17.00 (Uitverkocht)
Show 2: 19.30 - 20.30 (Uitverkocht)
Show 3: 22.30 - 23.30 (Laatste kans!)

Spinvis

MOMO X Peepshow Palace Festival

Spinvis is misschien wel ’s lands favoriete troubadour, poëet en zolderkamermuzikant. Op elk van zijn albums spint Erik de Jong ragfijne universumpjes, speels en melancholiek, herkenbaar en tegelijkertijd ook zonderling. In zijn liedjes brengt Spinvis de worstelingen van het alledaagse op unieke, ontroerende wijze onder woorden – een onverwachte, terloopse opmerking brengt je ineens in vervoering.

Begin juli bracht Spinvis voor het eerst sinds lange tijd nieuwe muziek uit, kijk en luister hieronder naar het geweldige nummer “De dag dat Richard Krajicek Wimbledon won” afkomstig van zijn nieuwe album dat hopelijk zeer snel verschijnt.

Peepshow Palace Festival

In juli en augustus krijgt deze magere culturele zomer toch nog vlees op de botten tijdens het Peepshow Palace Festival by Theatergroep De Warme Winkel & Cultuurhuis De Brakke Grond. Voor iedereen die vakantie houdt in eigen land, waar op dit moment cultureel weinig te beleven valt, is het Peepshow Palace Festival dé hotspot. En met Motel Mozaique programmeren we maar liefst zes dagen in het Peepshow Palace!

Lees meer

Concert agenda