fbpx

19/07/2020

€20

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Nes 45, Amsterdam

Show 1: 16.00 - 17.00
Show 2: 19.30 - 20.30
Show 3: 22.30 - 23.30

Spinvis & Mauro Pawlowksi

MOMO X Peepshow Palace Festival

Na hun eerste ontmoeting en samenwerking voor het project GrensGeluid in 2016 heeft Motel Mozaïque de creatieve duizendpoten Spinvis en Mauro Pawlowski nu opnieuw gevraagd om de koppen bij elkaar te steken en elkaar uit te dagen. Ditmaal presenteren zij hun GrensGeluid op 19 juli tijdens het splinternieuwe Peepshow Palace Festival in Amsterdam.

Daarnaast treden Spinvis (2 augustus) en Mauro (18 juli) ook nog apart op in het Peepshow Palace Festival. De kaartverkoop voor alledrie de shows is meteen gestart via peepshowpalace.nl

Dit optreden is onderdeel van de MOMO programmering tijdens het Peepshow Palace Festival van Theatergroep De Warme Winkel en Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond. Lees meer

GrensGeluid

GrensGeluid is een initiatief van Motel Mozaïque Festival, Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en Ancienne Belgique (AB in Brussel). Het project nodigt een Vlaamse en Nederlandse muzikant uit om samen een creatief proces in te gaan en daarin grensoverschrijdend te werken. 

In 2016 werd het project succesvol gelanceerd met de duo’s Spinvis & Mauro Pawlowski en Maarten Vos & Gregory Frateur (Dez Mona), die zowel humoristische als adembenemende optredens gaven tijdens Motel Mozaïque Festival. De combinatie van Wannes Cappelle, frontman en stuwende kracht van Het Zesde Metaal en broeder Dieleman, de schrijver van verhalende Zeeuwse folkliedjes, is eveneens ontstaan dankzij GrensGeluid. Daarnaast speelde GrensGeluid een belangrijke rol bij het muzikaal verbond tussen rapper Typhoon en pianist Jef Neve.

Concert agenda