fbpx

31/10/2018

€18,50 (inc. fee)

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.15 uur

Sophie Hunger

Support: Dewey

De uit Zwitserland afkomstige Sophie Hunger is een uiterst bijzonder geval: een getalenteerd veelzijdige muzikant en songwriter die belangstellend in de esoterie duikt, maar tóch een liedje kan zingen alsof haar eigen leven ervan afhangt.

Je hoort vrijwel meteen aan Hungers muziek dat ze een gecultiveerd persoon is, met wortels diep in zowel pop, folk, jazz, filmmuziek en avant-garde. Nog een bijzondere eigenschap: Hunger staat er om bekend haar liedjes ook in verschillende talen te vertolken.

Op 31 augustus 2018 bracht Sophie haar nieuwe album ‘Molecules’ uit, een plaat vol “minimal electronic folk” aldus de Zwitserse zelf.

“Wereldberoemd gaat ze er vast niet mee worden, maar liefhebbers van mooie en avontuurlijke popliedjes die niet bang zijn om zich buiten de gebaande paden te begeven, zullen zeer gecharmeerd zijn van de knappe popliedjes van deze Zwitserse muzikante. En Molecules wordt alleen maar mooier en mooier.” schreef Krenten uit de pop mooi.

Tot 31 oktober in LantarenVenster, een avond vol grenzeloze popmuziek! Voor liefhebbers van Jenny Hval, Cigarettes After Sex, Julia Holter, U.S. Girls.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Rotown & Motel Mozaique Concerts

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

 

Concert agenda