fbpx

24/09/2014

€ 10

Rotterdamse Schouwburg

Kleine zaal - staan

Aanvang 21:00

Soldier’s Heart

Motel Mozaique programmeert dit jaar een tweetal concerten tijdens Festival De Keuze dat van 18 tot en met 28 september 2014 plaatsvindt in de Rotterdamse Schouwburg: Soldier’s Heart en Winterdagen. Soldier’s Heart treedt op woensdag 24 september op in de kleine zaal van de schouwburg.

Vorig jaar werd Soldier’s Heart door Studio Brussel nog gezien als een van de voorlopers van een nieuwe lichting Belgische bands, waarbij de atmosfeer van hun liedjes werd omschreven als een van ‘slapeloze neonnachten in een tropische hotelkamer’. Het vijftal maakt ritselende electronica, met dromerige synths en dito stem van zangeres Sylvie Kreusch, en is geïnspireerd door bands als Beach House, Alt-J en The Knife. Eerste single African Fire sloeg al in als een bom, en ook de nieuwe single New Housie scoort goed.

Festival De Keuze is het jaarlijks terugkerend theater-, dans-, en performancefestival dat in Rotterdam een grote verscheidenheid aan eigenzinnige kunstenaars van over de hele wereld presenteert. Zij bevolken elf dagen lang niet alleen de Rotterdamse Schouwburg, maar ook het Schouwburgplein en allerlei andere en steeds wisselende locaties in de stad. In het festivalhart in de schouwburg komen daarnaast muziek, goed eten, gesprekken en ontmoetingen met de internationale gasten samen in een feest voor de kunsten.

Concert agenda