fbpx

25/09/2020

€14 (inc. fee)

Theater Rotterdam, Schouwburg

Coronaproof

Zaal open 22:45
Aanvang 23:00

Raw Roets [extra show]

Dromen In Kleur live

Special guest: Winne

Omdat het concert van Raw Roets op 25 september in Theater Rotterdam in no time uitverkocht is doet de Rotterdamse rapper dezelfde avond nog een extra show! De kaartverkoop voor dit extra concert start zondag 23 augustus om 12:00 via Ticketmaster.

Van meeslepend tot rauw, de stem van rapper en zanger Raw Roets – Cyrano Kout – is één van de uniekste in de moderne Nederlandse muziek. Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. In zijn muziek zoekt hij openlijk naar zichzelf en reflecteert hij op zijn soms grijze omgeving terwijl hij kleurrijk droomt. Zijn sound wordt gekenmerkt door eerlijke en meeslepende teksten op muzikale en ruimtelijke producties.

Zijn teksten raken je diep, een storyteller in hart en nieren en hij schetst je zijn levensverhaal waarbij hij de perikelen van opgroeien in een achterstandswijk en alles wat dat met zich meebrengt blootlegt. Liefdevol melancholisch en extreem getalenteerd” schrijft Vogue over zijn nieuwe EP ‘Dromen In Kleur’ die onlangs is verschenen op Couture 33, het label van Winne. Naast Winne leverde ook Kevin een bijdrage aan de EP.

Concert agenda