fbpx

04/03/2018

€22,50 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

Pokey LaFarge

Support: Esther Rose

Pokey LaFarge heeft dit jaar een nieuw album uitgebracht, getiteld Manic Revelations. We weten allemaal wat dat betekent: de huidige King of Midwestern swing keert terug naar Rotterdam met zijn sensationele band! Evenredig troubadour, entertainer, auteur en rebel, LaFarge brengt rootsy stijlen als ragtime, soul, bluegrass en country tot leven alsof hij deze stromingen zelf allemaal verzonnen heeft.

Ook LaFarge is niet immuun geweest voor huidige spanningen in de wereld. Manic Revelations is zijn meest politiek beladen plaat tot dusver. Riot In The Streets beschouwt de rassenrellen in Ferguson en Mother Nature strijdt tegen de onrealistische imago-normen die de maatschappij oplegt bij vrouwen. Silent Movie is een oproep om vooral jouw directe omgeving lief te hebben en niet opgeslokt te worden door de chaos van de buitenwereld.

Pokey LaFarge en band verpakken al deze kopzorgen met onbuigzaam optimisme: de swingende klanken van blazers, harmonica, piano en Pokey’s doorleefde stem zullen altijd zegevieren. In Amerika houden ze van een een happy ending, en wat pure Amerikaanse muziek betreft is LaFarge inmiddels een klasse op zichzelf.

Country en folk zangeres Esther Rose komt mee als support bij de show van Pokey LaFarge. Rose maakte voorheen ook deel uit van de band van Luke Winslow-King.


» Dit concert wordt georganiseerd door Rotown & Motel Mozaique Concerts. Kijk hier voor meer shows die wij door het jaar heen op verschillende locaties in Rotterdam organiseren.

 

 

 

Concert agenda