29/10/2018

€31,50 (inc. fee)

Theater Rotterdam, Schouwburg

Schouwburgplein 25

Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur

Ólafur Arnalds

SEATED SHOW | ONGEPLACEERD

Ólafur Arnalds is een gerenommeerd componist, multi-instrumentalist en producer uit IJsland. Arnalds is jarenlang actief bij het toonaangevende label Erased Tapes; hij vormt stromingen als neoklassiek, minimal, experimentele techno en post-rock tot een geheel uniek vocabulaire. Tegenwoordig is Arnalds een veelgevraagd soundtrackschrijver, voor o.a. de Britse tv-show Broadchurch, Philip K. Dick’s Electric Dreams en Ronald Krauss’ film Gimme Shelter. Met Janus Rasmussen van Bloodgroup vormt hij het elektronische duo Kiasmos.

Ólafur Arnalds is Ólafur Arnalds niet als hij niet bleef innoveren en spelen met de mogelijkheden van muziek. Met een intieme kring aan spelers werkt hij aan een gloednieuwe liveshow. Dit keer komt hij met een strijkkwartet met uniek bewerkte snaren, een drummer/percussionist en een orkest van zelfspelende piano’s en synthesizers (!). Kortom, verbijstering is weer eens vaste kost in de opzienbarende wereld van Ólafur Arnalds.

Voor liefhebbers van Nils Frahm, Joep Beving, Jóhann Jóhansson, Ludovico Einaudi

» Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Theater Rotterdam & Motel Mozaique Concerts. Kijk hier voor meer shows die wij door het jaar heen op verschillende locaties in Rotterdam organiseren.

 

 

Concert agenda