fbpx

09/02/2018

€10 (inc. fee)

AVL Mundo

Keileweg 18, Rotterdam

Deuren open / aanvang 19.00 uur
Einde 00.00 uur

MOMO18 PRE-PARTY

Arp Frique, SONNDR, JJΔQ & DJ Caligula

Op vrijdag 9 februari organiseert Motel Mozaïque in samenwerking met AVL Mundo en OBJECT Rotterdam een muzikale belevenis: AVL MUNDO X OBJECT P A R T Y curated by MOMO18. Oftewel een dikke pre-party voor Motel Mozaïque Festival 2018! Met optredens van het uiterst dansbare Arp Frique, het snoeiharde SONNDR, plus de dj’s JJΔQ en Caligula (Joep Van Lieshout himself) tussen de kunstwerken van wereldberoemd kunstenaar Joep Van Lieshout. De avond start om 19.00 uur en sluit naadloos aan op het programma van Art Rotterdam Week en OBJECT Rotterdam.

ARP FRIQUE

Weet je hoe je altijd leest dat mensen het licht zagen omdat ze in de platencollectie van hun ouders zijn gaan grasduinen? Niet zo voor Niels Nieuborg. Hij was verstoken van enig muzikaal DNA, dacht hij. Tot hij Nirvana’s ‘Smells Like Teen Spirit’ hoorde en zijn vader de genetica te slim af was door voor zijn zoon zijn eerste instrumenten te kopen. Jaren later belandt de inmiddels multi-instrumentalist in de Caribische muziek. Dit resulteerde in Arp Chique; een tropisch funkfeest met acht rasmuzikanten uit ’s werelds meest jazzende oorden. Arp Frique, c’est chic!

SONNDR

De Rotterdamse muzikanten Florian Veenhuis (ex-Rats on Rafts), Aswin van As (ex-The Afterveins), Glenn Kessler en Joris Telgen vinden vrolijk duidelijk niet erg interessant. Kom naar je schoenen staren op hun pikdonkere spooky kruisbestuiving van noise, post-punk en no-wave — al valt het niet uit te sluiten dat je heupen aan het wiegen gaan op de betere baslijn. He, jongens van de techniek: zet maar lekker hard, die rookmachine.

JJΔQ

JJΔQ is een DJ die de meest smakelijke zwarte genres aan elkaar plakt. Voor fans van Naugthy by Nature, Cypress Hill, 2Pac, zeker. Maar omdat het ook wel eens wat meer mag zijn, graaft Johan Jeff Kofi Amenyeku breder en dieper, tot iets wat we het liefst omschrijven als Afrikaanse roots met een dikke dot rauwe hiphop en net genoeg funk om je curiositeit te blijven kietelen.

Concert agenda