fbpx

29/01/2023

€32,50 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors open at 19:30
Show starts at 20:30

Michael Franti & Spearhead

NEW DATE!

Update 27 oktober 2021: Michael Franti & Spearhead hebben opnieuw besloten hun volledige Europese tour met een jaar uit te stellen. Het concert in de Maassilo is nu verplaatst naar 29 januari 2023. Tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden via de mail op de hoogte gebracht. 

Dertig jaar na het ijzersterke debuut ‘Home’ zet Michael Franti zijn missie onvermoeid voort om positieve veranderingen in gang te zetten én te verspreiden door middel van muziek. Met zijn groep Spearhead combineert hij stijlen als old-school funk, soul, reggae en hiphop tot een aanstekelijke mix.

Michael Franti is een man van vele levensmotto’s, zoals ‘Everyone Deserves Music’, ‘Of Course You Can’ en ‘Stay Human’. Die laatste is tevens de naam van zijn nieuwste multi-mediaproject, een documentaire met bijbehorende plaat die samen dienen als een doorlopend verhaal. De kern van dit verhaal draait om de verschillende manieren waarop social media de mensheid steeds verder van elkaar vervreemd. Franti pleit voor meer samenkomst binnen de fysieke ruimte, de pieken en dalen in het leven leren incasseren zodat je als jouw beste zelf het leven bewandelt. Je kunt voor jezelf zorgen op zoveel verschillende manieren: goed eten, een lange wandeling maken OF natuurlijk een concert van Michel Franti & Spearhead te bezoeken.

Weinig acts zijn namelijk zo onderlegd in het geven van opzwepende shows waarbij je van begin tot eind staat te springen. Laat de positive vibes vanavond rijkelijk vloeien!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, MOMO Concerts & Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen

Balthazar Maassilo door Jeroen Roest
Maassilo Rotterdam

Concert agenda