25/03/2017

€17,50 (ex. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Zaal open 20.00 uur
Aanvang 20.30 uur

Memphis Maniacs

Maximum Mashup

Memphis Maniacs maakt al een goeie tien jaar podia onveilig met spetterende shows die rakelings zappen tussen popklassiekers. De onbetwiste Masters Of Mashups zitten op eenzame hoogte als het gaat om de meest fantasierijke kruisbestuivingen. Dat popmuziek een universeel fenomeen is, bewijst Memphis Maniacs keer op keer met een dikke uitroepteken.

Oprichter en bandleider Roy Smolenaars heeft een verleden achter de rug als Elvis-imitator, dus het entertainen kun je aan hem wel overlaten. Dus als je altijd al had willen weten of Material Girl samen met Thunderstruck één nummer konden vormen? Dan mag je de aangenaam verwarrende feestgekte van Memphis Maniacs vanavond in de Maassilo beslist niet missen!

Tijdens de Maximum Mashup clubtour trekken ze deze lijn door en zoeken de Maniacs nóg intensiever de grenzen van de mash-up op. Muzikaal, maar ook in de show wordt het effectief combineren van diverse elementen tot verbazingwekkende kunst verheven zonder dat het een kunstje wordt. Want het eindresultaat blijft onveranderd: dansen, meezingen tot je schor bent en een fan-tas-tisch feest!

Op 25 maart 2017 presenteren Rotown en Motel Mozaique Concerts het concert van Memphis Maniacs in de Maassilo in Rotterdam. Hun vorige show op deze historische plek (in februari 2016) verkocht uit dus wees gewaarschuwd! Tickets a 17,50 (ex. servicekosten) zijn direct verkrijgbaar via Rotown en Ticketmaster.

Concert agenda