fbpx

18/07/2020

€15

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Nes 45, Amsterdam

19.30 - 20.30 | 22.30 - 23.30 uur

Mauro Pawlowski

MOMO X Peepshow Palace Festival

Night Of The Pawlowski Syndrome

Zonder Mauro Pawlowski zou het Belgische muzieklandschap er radicaal anders uit zien. De charismatische zanger en gitarist heeft dan ook een hand gehad in enkele van de meest invloedrijke muzikale projecten van de afgelopen decennia.

We leerden hem kennen als frontman van de toonaangevende rockband Evil Superstars, sindsdien zagen we zijn vele muzikale gezichten in acts als Mitsoobishy Jacson, Kiss My Jazz, The Love Substitutes, dEUS, Gruppo di Pawlowski en Hitsville Drunks. Zijn onstilbare honger voor muzikaal experiment en zijn allesomvattende aantrekkingskracht op het podium maken hem tot een van de meest geliefde muzikanten van de hedendaagse Belgische scene.

Wat Mauro bij deze nieuwe show genaamd Night Of The Pawlowski Syndrome precies zal doen of welke gedaante hij deze keer zal aannemen valt niet te voorspellen…

Peepshow Palace Festival

Dit event is onderdeel van de MOMO programmering tijdens het Peepshow Palace Festival van Theatergroep De Warme Winkel en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Dit splinternieuwe muziek- en theaterfestival speelt zich af in De Brakke Grond in Amsterdam.

Lees meer

Concert agenda