fbpx

09/11/2018

€15 (inc. fee)

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.15 uur

Mahalia

Support: Poppy Ajudha

Het zangtalent van Mahalia leverde haar al op haar dertiende de support van Ed Sheeran op, op de voet gevolgd door Emeli Sandé, Rudimental en een groeiend leger fans wereldwijd.

De singer-songwriter uit het Engelse Leicester tekende op haar dertiende ook haar eerste platendeal bij Atlantic Records, die ze doodleuk in de koelkast zette om haar school af te maken.

Nu is Mahalia eindelijk klaar voor het grotere werk, te beginnen met de debuutplaat ‘Diary Of Me’: diamanten soulpop met een ontwapenend ongepolijst randje. Na een sterk optreden op Lowlands komt Mahalia dit najaar terug naar Nederland voor een clubshow in het Rotterdamse LantarenVenster.

Support: Poppy Ajudha

‘All my songs start with a poem’ zegt de Londense Poppy Ajudha (22). In haar liedjes klinkt de sound van oude jazz en soul door. Tegelijkertijd klinkt ze fris en tijdloos. Behalve muzikant is Poppy Ajudha model en dichteres en brengt ze een sociaal bewogen boodschap.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts, BIRD en LantarenVenster

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

Concert agenda