fbpx

21/02/2017

€18 (ex. fee)

Annabel

Schiestraat 20, Rotterdam

Deuren open 20.00 uur
Aanvang 20.30 uur

Lucky Chops

& Rilan & The Bombardiers

Muzikanten zeuren tegenwoordig vaak hoe smartphones een concertervaring hinderen, maar uit de energieke Amerikaanse brassband Lucky Chops zul je geen piep horen. Op een doodnormale dag in een New Yorks metrostation, waar Lucky Chops wel vaker meutes trok, werd de band toevallig gefilmd door een Zuid-Amerikaanse toerist. Boem. Miljoenen hits in één dag. De boel vloog de pan uit als wereldwijde sensatie voordat Lucky Chops het zelf besefte.

Spreken we nu écht van geluk? Of is het juist lotsbestemming? Je kunt best stellen dat de grote doorbraak van Lucky Chops gewoon een kwestie van tijd was. Deze ijverige en jonge muzikantenkliek werd opgericht in LaGuardia – inderdaad, popkenners, dat is de school uit de musical Fame. Als we die mystiek nu even opzij leggen, houden we een onweerstaanbare combinatie van belezenheid en sjeu over, vergelijkbaar met onze eigen Jungle By Night.

Ieder bandlid bespeelt zijn instrument met individualistisch vernuft, waarbij invloeden van pop, klassiek, latin, Arabische muziek, hip hop, dance en jazz in het wilde weg schieten. Lucky Chops is dan wel een gecultiveerd zootje, puur vermaak voert voor honderd procent de boventoon op het podium. Met een gigantisch repertoire aan pophits uit heden en verleden verbluft en ontwapent dit charmante collectief op grandioze wijze. Spektakel gegarandeerd, dames en heren!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, BIRD, Motel Mozaique Concerts i.s.m. Annabel

 

Concert agenda