fbpx

27/12/2018

€19 (inc. fee)

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

Kraak & Smaak (live)

Support: Secret Rendezvous

Met ‘Boogie Angst’ en ‘Plastic People’ heeft Kraak & Smaak afgelopen decennium instant popklassiekers op de wereld gebracht. Sindsdien is de veerkrachtige, dikke mix van funk, disco, pop en house over de hele wereld een bekend fenomeen.

Het vorige album ‘Juicy Fruit’ bewees dat de vrucht niet aan jonge takken rijpt. De ervaren Leidse producers blijven groeien en ontwikkelen: vorig jaar tourden ze de wereld rond, waaronder een show op Glastonbury.

De ideeën lijken ook nooit op te raken: dit jaar wederom een overvloed aan nieuwe projecten, initiatieven en live-performances. Kraak & Smaak bracht aanstekelijke single ‘Keep It Together’ en een kneiter van een clubhit, ‘Pineapple Jam’, uit op internationale labels, en ja… er is een nieuw album op komst! Reden genoeg voor Kraak & Smaak om weer groots uit te pakken op de podia waaronder het Rotterdamse LantarenVenster.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts, BIRD en LantarenVenster

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

Concert agenda