fbpx

22/10/2021

€19 (inc. fee)

Annabel Rotterdam

Schiestraat 20

Deuren open 19:00
Aanvang 20:00

Kevin & The Animals On Tour

Support: Momi

Na de release van zijn nummer 1 album ‘Animal Stories’ in het najaar van 2020 zit rapper Kevin aka Slowflowanimal nog steeds in een versnelling. Zo wist hij van zijn twee Edison Pop nominaties de award voor Best Hiphop binnen te slepen en is Animal Stories platina gegaan. Kevin is nog veel te vinden in de booth en ready voor een gloednieuw #slowflowseason! 

Animal Stories

Kevin did it again! Het nieuwe album Animal Stories van de Rotterdamse rapper is op nummer 1 binnen gekomen in de Album Top 100. Animal Stories is de opvolger van de albums Lente (2018) en Vrij (2019), waarmee hij ook nummer 1-posities scoorde. Voor zijn nieuwe plaat is Kevin de samenwerking aangegaan met label Noah’s Ark, waarmee hij zijn eigen label (eveneens genaamd Animal Stories) heeft opgericht. In zijn Interview met het NRC is er meer te lezen over Kevin’s album proces en zijn persoonlijke leven.

Dat dit een classic album is mag wel duidelijk zijn. Zo werkt hij samen met gerenommeerde artiesten en producers (o.a. Frenna, Ronnie Flex, Hef, Trobi en Spanker) en komt hij qua flows en teksten sterker over dan ooit.

De reeds uitgebrachte singles bleken regelrechte hits: het nummer Gordelweg kwam op nummer 1 binnen in de single top 100 en ook de daarop volgende singles kwamen stuk voor stuk binnen in de top 10.

Voor het nummer Als Ik Je Niet Zie ging Kevin de samenwerking aan met Yade Lauren en is hij samen met Lijpe te horen op de track Langzaam. Daarna volgde de laidback catchy tune Ietsjes Later en begin september Ik Kom Je Halen is uitgebracht, featuring Josylvio en Idaly.

Kevin

Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt. 

Van jongs af aan droomde hij van een voetbalcarrière en speelde hij in zijn kindertijd al op hoog professioneel niveau. Vanaf zijn zestiende levensjaar begon hij zich af te zetten van dit droompad en begaf hij zich vaker op straat om grenzen op te zoeken. In een lokaal buurthuis in Rotterdam vroeg Kevin om één kans om zijn raps te laten horen aan de oprichters van Rotterdam Airlines. Diezelfde avond werd hij teruggebeld en de rest van het verhaal is history.

CoronaCheck

Je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan overleggen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang van het concert gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op testenvoortoegang.org

Dit concert wordt gepresenteerd door MOMO Concerts i.s.m. Annabel

Concert agenda