fbpx

31/10/2020

€22 (ex. fee)

Nieuwe Luxor Theater

Seated show [coronaproof]

Deuren open: 20:15
Aanvang: 21:00

Kevin

Animal Stories LIVE

“Ik had heel veel zin om de shows te rocken maar vanwege de Corona maatregelen kunnen mijn shows deze maand helaas niet doorgaan. Iedereen die een ticket heeft gekocht krijgt zijn geld terug. Jullie krijgen hier deze week een mail over van de zaal.

Wanneer het weer mogelijk is ga ik m’n best doen om de shows in te halen.

Ik vind het echt hard dat jullie allemaal zo snel tickets hebben gekocht. Daarom krijgen de mensen die al een ticket hadden voor de shows deze maand, dan als eerste de kans om tickets te kopen in de pre-sale (hier krijgen jullie tegen die tijd een mail over).

Bedankt voor alle support en ik hou jullie op de hoogte.” – Kevin

Kevin did it again! Het nieuwe album Animal Stories van de Rotterdamse rapper is op nummer 1 binnen gekomen in de Album Top 100. Op zaterdag 31 oktober presenteert Kevin Animal Stories LIVE in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Animal Stories

Animal Stories is de opvolger van de albums Lente (2018) en Vrij (2019), waarmee hij ook nummer 1-posities scoorde. Voor zijn nieuwe plaat is Kevin de samenwerking aangegaan met label Noah’s Ark, waarmee hij zijn eigen label (eveneens genaamd Animal Stories) heeft opgericht. In zijn Interview met het NRC is er meer te lezen over Kevin’s album proces en zijn persoonlijke leven.

Dat dit een classic album is mag wel duidelijk zijn. Zo werkt hij samen met gerenommeerde artiesten en producers (o.a. Frenna, Ronnie Flex, Hef, Trobi en Spanker) en komt hij qua flows en teksten sterker over dan ooit.

De reeds uitgebrachte singles bleken regelrechte hits: het nummer Gordelweg kwam op nummer 1 binnen in de single top 100 en ook de daarop volgende singles kwamen stuk voor stuk binnen in de top 10.

Voor het nummer Als Ik Je Niet Zie ging Kevin de samenwerking aan met Yade Lauren en is hij samen met Lijpe te horen op de track Langzaam. Daarna volgde de laidback catchy tune Ietsjes Later en begin september Ik Kom Je Halen is uitgebracht, featuring Josylvio en Idaly.

Kevin

Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt. 

Van jongs af aan droomde hij van een voetbalcarrière en speelde hij in zijn kindertijd al op hoog professioneel niveau. Vanaf zijn zestiende levensjaar begon hij zich af te zetten van dit droompad en begaf hij zich vaker op straat om grenzen op te zoeken. In een lokaal buurthuis in Rotterdam vroeg Kevin om één kans om zijn raps te laten horen aan de oprichters van Rotterdam Airlines. Diezelfde avond werd hij teruggebeld en de rest van het verhaal is history.

Dit concert wordt gepresenteerd door MOMO Concerts i.s.m. BIRD en Luxor Theater

Concert agenda