fbpx

08/04/2018

€18,50 (inc. fee)

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.15 uur

Justin Nozuka

Support: Chris Ayer

De Canadees/Japanse zanger Justin Nozuka is de status van veelbelovend talent inmiddels ontgroeid. Nozuka is een volwassen artiest, die in september de leeftijd van dertig jaar bereikt. De invloeden van soul, folk en gospel blijven nadrukkelijk aanwezig in zijn muziek, maar de intentie achter zijn ambachtelijke liedjes heeft een extra laag gekregen.

Op zijn vorige album ‘Ulysses’ nam Nozuka alles voor eigen rekening, schavend en schurend aan liedjes tot ze de emotionele kern raken. Zijn muziek duikt door de jaren op in onverwachte hoeken. Zo werd het nummer ‘Gone’ gesampled door RZA. Dit leidde tot een samenwerking: het liedje werd opgedragen aan RZA’s overleden Wu Tang-kameraad Ol’ Dirty Bastard. Justin heeft inmiddels met behoorlijk wat grote namen het podium mogen delen: o.a. Stevie Wonder, Mary J. Blige en John Mayer.

In het najaar van 2017 bracht Nozuka de EP ‘High Tide’ uit, met daarop de prachtige single ‘All I Need’. Op 16 februari 2018 komt het vervolg ‘Low Tide’ uit. Beide EP’s maken deel uit van een trilogie, die uiteindelijk uitmondt in een volledig album, met daarop ongetwijfeld nog veel meer nieuwe pareltjes!


Voor liefhebbers van Ben Harper, Jack Johnson, Paolo Nutini, Jason Mraz


» Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Rotown & Motel Mozaique Concerts. Kijk hier voor meer shows die wij door het jaar heen op verschillende locaties in Rotterdam organiseren.

 

 

Concert agenda