fbpx

29/10/2021

€21 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Deuren open 19:30
Aanvang programma 20:30

Jungle By Night

Algorhythm Tour

Al 12 jaar lang bestormt Jungle by Night podia groot én klein over de gehele wereld. In die periode verkende het negenkoppige jazzcollectief zo’n beetje iedere muziekstijl met een grondige, doordachte kruisbestuiving. Dub, krautrock, psychedelische rock, pop, dance, afrobeat, hiphop, funk en elektronische muziek komen allemaal voor in het grensverleggende vocabulaire van dit waanzinnige collectief.

In 2013 werd Jungle by Night onthaald als de toekomst; op platen als The Hunt en Livingstone verbindt de groep oude vormen op een futuristische, vooruitstrevende wijze. Verbinden is dan ook de overkoepelende missie van het negental, zélfs in tijden waarin dat moeilijker lijkt dan ooit. De muziek die de band nu maakt komt voort uit individuele ideetjes die ieder bandlid in afzondering heeft uitgewerkt: een interessante werkwijze voor een groep die zo hecht is gebleven binnen eendezelfde ruimte.

Hoe dat weer samenkomt in een live show, dat gaan we vanavond hoogstpersoonlijk meemaken: Jungle by Night opereert louter in optima forma!

CoronaCheck

Je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan overleggen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang van het concert gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op testenvoortoegang.org

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en MOMO Concerts en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Concert agenda