fbpx

26/11/2017

€19 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

JP Cooper

Support: Picture This

Helaas, dit concert is al volledig uitverkocht. Naast het net gevist? Of hoor je net pas van dit concert? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en we stellen je voortaan altijd op de hoogte van de concerten die wij met Motel Mozaique Concerts organiseren. Dit doen wij overigens op diverse locaties in Rotterdam en door heel het jaar heen.

Ook kun je Motel Mozaique Concerts volgen op Facebook en Twitter.

JP Cooper is naast zijn performance tijdens de liveshows van The Voice Of Holland vooral bekend geworden dankzij de pophits September Song en het dansbare Perfect Strangers (in samenwerking met Jonas Blue). Door zijn verschijning (dreadlocks, baard en rastahoed) verwacht je eigenlijk een zomers reggaegeluid, maar niets is minder waar. De charmante zanger maakt juist fijne soulvolle en zomerse popsongs in de lijn van Ed Sheeran en Ben Harper.

John Paul Cooper, zoals hij voluit heet, laat zich beïnvloeden door oude folk en soul. Voor zijn intieme, emotionele liedjes is eenvoud het toverwoord. Cooper put de meeste inspiratie uit herkenbare alledaagse situaties. Een alleenstaande ouder die een baan en opvoeding van kinderen moet onderhouden (Closer) of het verwerken van emoties als verlies en liefde (Raised Under The Grey Skies).

Concert agenda