fbpx

07/04/2023

€42 (inc. fee)

LantarenVenster Rotterdam

Otto Reuchlinweg 996

Doors 19:30
Showtime 20:30

Jools Holland

and his Rhythm & Blues Orchestra
Met Gilson Lavis en Roland Gift van Fine Young Cannibals + gastvocalisten Ruby Turner en Louise Marshall

Op vrijdag 7 april 2023 komen Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra naar Rotterdam voor een show in LantarenVenster.

De naam Jools Holland staat synoniem voor muziek. Hij is de iconische presentator van het programma ‘Later… With Jools Holland’ waar artiesten uit alle contreien samenkomen. Maar hij is ook een begaafd pianist die zich sinds zijn achtste op gehoor alle stijlen heeft toegeëigend en uitblinkt in blues- en boogie-woogie.

Holland toerde in de jaren zeventig met de band Squeeze en omringt zich sindsdien met de grootste muziektalenten. Vanavond kun je deze legende in levenden lijve bewonderen met zijn volledige Rhythm & Blues Orchestra en met speciale gasten Ruby Turner op zang en Gilson Lavis op drums. Verwacht een revue vol blues, rock ‘n’ roll, soul en pop… en die onmiskenbare flair die alleen Jools Holland in huis heeft!

Bezetting
Jools Holland: piano, zang
Rhythm & Blues Orchestra
Gilson Lavis: drums
Roland Gift: zang
Ruby Turner: zang
Sumudu Jayatilaka: zang

Dit concert wordt gepresenteerd door LantarenVenster i.s.m. BIRD, Rotown en MOMO Concerts. Voor dit concert zijn voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon beschikbaar.

Concert agenda