fbpx

06/05/2022

€25 + servicefee vanaf €2,75 per bestelling

De Doelen Rotterdam

Grote zaal (seated & coronaproof)

Doors: 19:30
Showtime: 20:30

Joep Beving

Solo piano concert

Update 10 december: Goed nieuws, we hebben een nieuwe datum weten te prikken voor het concert van Joep Beving in de Doelen. Op vrijdag 6 mei 2022 geeft hij alsnog een solo piano concert in de Grote Zaal. Tickets van de eerdere data blijven gewoon geldig en er zijn nog tickets verkrijgbaar via de Doelen en Ticketmaster. Kaartkopers worden hierover ingelicht per mail.

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ’toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

Zijn albums ‘Solipsism’ uit 2015 en ‘Prehension’ uit 2017 wisten binnen no time miljoenen streams binnen te harken en maakten van hem een grootheid als post-klassieke componist. In 2019 verscheen ‘Henosis’ waarmee hij zijn drieluik compleet maakt. Waar de eerste twee albums met name focussen op het klassieke pianospel, bevat zijn laatste album ook orkestrale en meer elektronische klanken.

Tickets voor dit concert in de grote zaal van de Doelen (met uitsluitend zitplaatsen) zijn beschikbaar via Ticketmaster.

Dit concert wordt gepresenteerd door MOMO Concerts, Rotown en de Doelen

 

Concert agenda