fbpx

08/12/2021

€27 inc. fee

De Doelen Rotterdam

Grote zaal (seated & coronaproof)

Doors: 19:30
Showtime: 20:30

Joep Beving

Solo piano concert

Update 23 maart: Helaas kunnen de concerten van Joep Beving op 22 en 23 maart 2021 niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. We hebben ook goed nieuws: we hebben nu een nieuwe datum weten te prikken. De shows van 22 en 23 maart worden nu weer samengevoegd tot 1 show (door het vaccinatieprogramma zijn we optimistisch over de strijd tegen COVID-19 en verwachten tegen die tijd in ieder geval weer wat vrijer te kunnen bewegen), deze vindt plaats op woensdag 8 december 2021. Reeds gekochte tickets voor dit solo pianoconcert blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht.

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ‘toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

Zijn albums ‘Solipsism’ uit 2015 en ‘Prehension’ uit 2017 wisten binnen no time miljoenen streams binnen te harken en maakten van hem een grootheid als post-klassieke componist. In 2019 verscheen ‘Henosis’ waarmee hij zijn drieluik compleet maakt. Waar de eerste twee albums met name focussen op het klassieke pianospel, bevat zijn laatste album ook orkestrale en meer elektronische klanken.

Tickets voor dit concert in de grote zaal van de Doelen (met uitsluitend zitplaatsen) zijn binnenkort weer beschikbaar via Ticketmaster en de Doelen.

Dit concert wordt gepresenteerd door MOMO Concerts, Rotown en de Doelen

 

Concert agenda