fbpx

08/12/2021

€25 exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling

De Doelen Rotterdam

Grote zaal (seated & coronaproof)

Doors: 19:30
Showtime: 20:30

Joep Beving

Solo piano concert

Update 1 oktober 2021: Je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan overleggen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang van het concert gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op testenvoortoegang.org

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ‘toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

Zijn albums ‘Solipsism’ uit 2015 en ‘Prehension’ uit 2017 wisten binnen no time miljoenen streams binnen te harken en maakten van hem een grootheid als post-klassieke componist. In 2019 verscheen ‘Henosis’ waarmee hij zijn drieluik compleet maakt. Waar de eerste twee albums met name focussen op het klassieke pianospel, bevat zijn laatste album ook orkestrale en meer elektronische klanken.

Tickets voor dit concert in de grote zaal van de Doelen (met uitsluitend zitplaatsen) zijn beschikbaar via Ticketmaster en de Doelen.

Dit concert wordt gepresenteerd door MOMO Concerts, Rotown en de Doelen

 

Concert agenda