fbpx

22/03/2021

€27 inc. fee

De Doelen Rotterdam

Grote zaal (seated & coronaproof)

Doors: 19:30
Showtime: 20:30

Joep Beving

Solo piano concert

Helaas kan het concert van Joep Beving op 1 december 2020 niet doorgaan door de aangescherpte Corona maatregelen. We hebben gelukkig wel al een nieuwe datum voor het concert weten te prikken: op 22 maart 2021 komt Joep Beving alsnog naar de Doelen voor zijn solo piano concert. Tickets voor dit uitverkochte concert blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als ‘toegankelijke muziek voor complexe emoties’.

Zijn albums ‘Solipsism’ uit 2015 en ‘Prehension’ uit 2017 wisten binnen no time miljoenen streams binnen te harken en maakten van hem een grootheid als post-klassieke componist. In 2019 verscheen ‘Henosis’ waarmee hij zijn drieluik compleet maakt. Waar de eerste twee albums met name focussen op het klassieke pianospel, bevat zijn laatste album ook orkestrale en meer elektronische klanken.

Op 22 maart 2021 geeft Joep Beving een solo piano concert in de grote zaal van de Doelen in Rotterdam. Omdat dit concert in no time uitverkocht was geeft Joep op 23 maart 2021 een extra optreden. Tickets voor dit coronaproof concert (met uitsluitend zitplaatsen) zijn direct verkrijgbaar via Ticketmaster en de Doelen. 

Dit concert wordt gepresenteerd door MOMO Concerts, Rotown en de Doelen

 

Concert agenda