fbpx

13/08/2020

€10

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

Nes 45, Amsterdam

22:30 uur

Jaouad

MOMO X PEEPSHOW PALACE FESTIVAL

Jaouad is zanger, acteur, theatermaker en LGBT activist met Marokkaanse roots en gaat thema’s als gender en identiteit niet uit de weg. Jaouads missie is om mensen te verbinden via kunst en dialoog. Hij is net door NRC Handelsblad verkozen als artist to watch in 2020.

Voor zijn concert tijdens het Peepshow Palace Festival in de Brakke Grond kiest hij voor een duo bezetting. Samen met zijn vaste muzikale partner Aiko Devriendt brengt hij een spirituele, oprechte en uiterst aanstekelijke mix van soul, pop, R&B en gospel. Stomende grooves met een scheut spiritualiteit en engagement.

Naast dit concert is multitalent Jaouad ook in het Peepshow Palace te zien met De Meisje. Deze theatervoorstelling van MartHa!tentatief en Jaouad Alloul is een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis. Lees verder

Peepshow Palace Festival

In juli en augustus krijgt deze magere culturele zomer toch nog vlees op de botten tijdens het Peepshow Palace Festival by Theatergroep De Warme Winkel & Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond. Voor iedereen die vakantie houdt in eigen land, waar op dit moment cultureel weinig te beleven valt, is het Peepshow Palace Festival dé hotspot. En met Motel Mozaique programmeren we maar liefst zes dagen in het Peepshow Palace, onder meer Lisette Ma Neza, Jaouad, Spinvis en Mauro Pawlowski.

Concert agenda