fbpx

13/05/2016

€ 17,50 (excl. servicekosten)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Deuren open 20.00
Aanvang programma 20.30

Jack Garratt

& Martin Luke Brown

Na James Blake, Chet Faker en SOHN is Jack Garratt de nieuwste popsensatie die singer-songwriting verzoent met complexe, spannende producties en breekbare falsetstem. Onlangs werd Garratt door de BBC uitgeroepen tot The BBC Sound Of 2016, een titel uitgegeven aan artiesten wier geluid representatief is voor deze tijd. Garratt past wat dat betreft perfect in het plaatje.

De 23-jarige muzikant heeft het in zich om enkel met piano en stem zelfs de grootste zaal tot verstilling te dwingen. Tedere ballads zijn slechts een van de vele specialiteiten van Jack Garratt. Zijn producties blijven continu afwisselend en minimalistisch, maar desondanks weet hij steeds die fijnzinnige geluiden om te toveren tot een perfect popliedje. Je kunt daarbij bijna geen beter voorbeeld bedenken dan doorbraakhit Worry.

Op vrijdag 13 mei 2016 kun je in de Maassilo een dergelijk afwisselend spektakel verwachten: een mix van knap uitgedokterde dansbare elektronica, onderkoelde R&B en gevoelige soulliedjes. Ongetwijfeld zullen we veel nieuw materiaal van Jack Garratt’s eerste album Phase gaan horen, deze verschijnt in februari op het prestigieuze label Island Records.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Rotown, BIRD en de Maassilo.

Tickets zijn niet meer verkrijgbaar, het concert is volledig uitverkocht!

Facebook event

 

Concert agenda