fbpx

04/08/2018

€26,50 (inc. fee)

Arminius

Museumpark 3, Rotterdam

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

Heather Nova

An intimate acoustic evening

Heather Nova keert terug naar Rotterdam voor een speciale akoestische set in Arminius. Nova heeft in de jaren negentig een iconische status geworven met prachtalbums als Oyster and Siren. Kenmerkend in haar loopbaan zijn die kraakheldere stem, spannende arrangementen (Nova begon als visuele kunstenaar en schrijfster van filmmuziek) en veelzijdigheid. College rock, folk, country en donkere pop passen feilloos in haar brede vocabulaire.

Nova, geboren in Bermuda en woonachtig in Londen, heeft nu een rijk repertoire om uit te putten, met hits als Walk This World en London Rain. Nooit heeft de songwriter echter de illusie gehad te teren op haar nineties sterrendom. Heather Nova blijft lang na haar mainstream-succes geweldige albums uitbrengen, van de exotische popplaat 300 Days At Sea tot aan het americana-achtige The Way It Feels.

Vanavond kunnen we naast de oude liedjes ook nieuw werk verwachten. Voor devoten en nieuwkomers alom dus een ideale gelegenheid om Heather Nova opnieuw te leren kennen.

>> Deze show wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Arminius. Dit is een concert met zit- en staanplaatsen.

 

 

Concert agenda