fbpx

07/10/2022

€27 (inc. fee)

Arminius Rotterdam

Museumpark 3

Doors open: 19:30
Showtime: 20:30

Heather Nova

Support: Jonathan Frith

Heather Nova heeft vanwege het coronavirus haar tour opnieuw uitgesteld. De nieuwe datum voor haar show in Arminius Rotterdam is vrijdag 7 oktober 2022. Tickets blijven uiteraard gewoon geldig, kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

In 2018 speelde Heather Nova een fraaie akoestische set in een uitverkocht Arminius, een ervaring die haar zodanig goed beviel dat ze naar deze prachtige plek terug wil keren. De ideale avond om het werk van Heather Nova opnieuw te leren kennen! Voor dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar (ongeplaceerd).

Heather Nova is in 1967 geboren in Bermuda van een Canadese moeder en een Bermudiaanse vader. Ze bracht het leeuwendeel van haar jeugd door op een boot met haar familie. Midden op de tropische oceaan was muziek een dagelijkse bezigheid en dat is gedurende de rest van haar leven zo gebleven.

Sinds haar grote doorbraakplaat Oyster vertolkt Nova haar unieke balans van volwassen pop en indierock – met de poëtische invloed van haar idolen Patti Smith en Kate Bush – over de hele wereld. Dat leverde een succesvolle loopbaan op waarin haar albums met regelmaat de Europeaanse hitlijsten bestormden.

Nova blijft extreem productief nieuwe muziek uitbrengen. Haar negende internationale studioalbum, The Way It Feels, leunde richting de americana, terwijl het meer rock-achtige The Pearl vergelijkingen met Oyster opriep.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, MOMO Concerts & Arminius. Dit is een concert met staan- en zitplaatsen.

Arminius door Jeroen Roest
Arminius Rotterdam

Concert agenda