fbpx

22/10/2013

Rotterdamse Schouwburg

Grote Zaal - vrij staan/zitten

Zaal open: 19:30
Aanvang programma: 20:00 (de schouwburg is al vanaf 11:00 open)

Guus Meeuwis

Support: Isabelle Amé

Na een periode in de studio voor zijn nieuwe album en een zomer met festivals en stadionconcerten, keert Guus Meeuwis terug met een club- en theatertour ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band komt Guus naar de Rotterdamse Schouwburg voor een clubshow waarbij hij vooral zijn uptempo liedjes speelt. Feest dus!

Op vrijdag 10 mei verschijnt het nieuwe Guus Meeuwis album ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. Guus klinkt op deze plaat gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 18 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes waarop het goede humeur en vertrouwen de toon bepalen. Stuk voor stuk vormen ze een effectief medicijn tegen cynisme.

De club- en theatertour voert in Rotterdam ook langs het Nieuwe Luxor. Hier geeft Guus Meeuwis op zaterdag 7 december een theatershow. In tegenstelling tot de clubshow in de schouwburg betreft het een seated show waarbij voornamelijk de luisterliedjes aan bod komen.

Tickets a € 32,50 (ex. Servicekosten) zijn verkrijgbaar via de voorverkoopkanalen van Ticket Service Nederland en de Rotterdamse Schouwburg

Concert agenda