fbpx

01/05/2018

€19,50 (inc. fee)

Arminius

Museumpark 3, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

Grouper

Support: John Bence

Grouper, het project van muzikant / vocalist en geluidskunstenaar Liz Harris, blijft verbijsteren met de meest elementaire middelen: een stem, een instrument en de ambiance van haar omgeving. Haar spaarzame composities nemen een intieme ruimte in beslag tussen geluid en melodie, met uitvoeringen die de relatie tussen artiesten en luisteraar overstijgen. Grouper biedt een meditatieve, herstellende luisterervaring.

De haast buitenaardse, verstillende pracht van Grouper komt best tot zijn recht in een kerk, zo ondervonden we afgelopen jaar op het Utrechtse ontdekfestival Le Guess Who?. Hier betoverde en imponeerde Harris met een onvergetelijk optreden, aangevuld door fraaie visuals van de onlangs overleden videokunstenaar Paul Clipson. De Arminiuskerk is de aangewezen plek in Rotterdam voor Grouper om ons naar de hogere sferen te gidsen.

Voor liefhebbers van Julia Holter, Brian Eno, Julianna Barwick, Mount Eerie.

 

» Dit concert wordt georganiseerd door Rotown & Motel Mozaique Concerts. Kijk hier voor meer shows die wij door het jaar heen op verschillende locaties in Rotterdam organiseren.

 

 

 

Concert agenda