fbpx

21/11/2012

Tickets a € 17,50 (ex. servicekosten)

Locatie: Rotterdamse Schouwburg

Grote Zaal – vrij zitten / staan

Aanvang programma: 20:00
Deuren schouwburg zijn al vanaf 11:00 open

Go Back To The Zoo

Support: The Elementary Penguins

Tickets a € 17,50 (ex. servicekosten) zijn verkrijgbaar via:
– Rotterdamse Schouwburg; website, kassa (ma-za van 11:00 tot 19:00) of via 010 411 81 10 (ma-za van 14:00 tot 17:00)
– Rotown; website en de voorverkoopadressen Velvet Music en Plato in Rotterdam, en alle Primera winkels in Nederland.

Go Back To The Zoo
Begin dit jaar gaf de populaire rockband Go Back To The Zoo nog een uitverkochte ‘try-out’ show in Rotown waar ze voor eerst nieuwe nummers live speelden. Inmiddels is het nieuwe album ‘Shake A Wave’, met daarop de catchy singles ‘What If’ en ‘Can’t Stop My Feet’, een feit.

Shake A Wave
Op het tweede album heeft het springerige popgeluid van Benny Blisto plaatsgemaakt voor een dieper, donkerder geluid. De band heeft gekozen voor een meer gelaagd rockgeluid maar verliest het popliedje niet uit het oog, getuige bijvoorbeeld de nieuwe single ‘Can’t Stop My Feet’.

3voor12 over Shake A Wave: “Als er een band was die de laatste jaren patent had op catchy gitaarhits, dan was het Go Back To The Zoo. Vier klappers stonden er op hun debuut, en op het tweede album gaan ze gewoon verder waar ze gebleven waren. Shake A Wave staat vol op Amerikaanse leest geschoeide popsongs.”

3FM Awards
Amper een week na de release van Shake A Wave werd Go Back To The Zoo, evenals in 2011, een van de grote winnaars van de 3FM Awards. De band ging naar huis met de awards voor Beste Band en Beste Artiest Rock, bepaald door de luisteraars van 3FM.

Concert agenda