fbpx

19/09/2020

Schouwburgplein Rotterdam

Coronaproof

Concert: 14:00 - 14:30 & 16:00 - 16:30

Gino Cochise

MOMO presents Gino Cochise @ First Steps

Gino Cochise ken je wellicht als drummer van Anne-Fay waarmee hij in 2019 op MOMO Festival speelde. Eerder drumde hij bij Pink Oculus, als helft van het duo Badjekkah, waarvan we de grandioze show op North Sea Jazz 2017 nooit meer zullen vergeten. En damn, wat kan hij ook lekker bassen!

Gino Cochise richt zich nu op zijn eigen muziek en werkt hard aan zijn debuutplaat. Zijn bijzondere sound noemt hij ‘Djago-Music’ en hij is ervan overtuigd dat muziek als medicijn moet dienen. Kom naar zijn show op het Schouwburgplein en Gino vertelt je waarom.

First Steps

De twee optredens van Gino Cochise zijn onderdeel van First Steps, een cultureel parcours door het hart van Rotterdam. Op zaterdag 19 september van 12:00 tot 18:30 uur presenteren verschillende Rotterdamse culturele organisaties een gratis toegankelijk programma bomvol dans, rap, poëzie, muziek, circus en spoken word. Door de uitbraak van COVID-19 gingen veel Rotterdamse festivals dit jaar niet door. Ondanks alle tegenslagen laat First Steps zien dat Rotterdam een festivalstad is en blijft.

Concert agenda