fbpx

27/06/2014

€ 35,- (ex. servicekosten)

de Doelen Rotterdam

Grote zaal - geplaceerd

Zaal open 19.00
Aanvang programma 20.15

EELS

Na drie uitverkochte Paradiso shows, een uitverkochte show in Heerlen en twee openluchtconcerten in Caprera en de Goffert afgelopen jaar, komt EELS deze zomer terug naar Nederland. Aanleiding hiervoor is zijn nieuwe album ‘The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett’, dat op 22 april verschijnt. Motel Mozaique presenteert EELS op vrijdag 27 juni 2014 in de Doelen Rotterdam. De kaartverkoop is inmiddels gestart, tickets zijn verkrijgbaar via www.dedoelen.nl en de voorverkoopkanalen van Ticket Service Nederland. Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar.

Nieuw EELS album
Op 22 april verschijnt ‘The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett’, het nieuwe album van EELS . De 13 songs tellende nieuwe plaat van singer-songwriter en multi-instrumentalist Mark Oliver Everett (aka E) wordt door zijn platenfirma PIAS omschreven als een “een buitengewoon levendig en intiem document van een persoonlijke strijd.” ‘The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett’ is het elfde album van EELS. Tot zijn meer dan verdienstelijke oeuvre behoren o.a. de geroemde albums ‘Beautiful Freak’ (debuut uit 1996), ‘Electro-shock Blues’ en ‘Blinking Light Relevations’. Vorig jaar bracht EELS nog het zeer goed ontvangen album ‘Wonderful, Glorious’ uit en volgden diverse uitverkochte shows in Nederland.

Preview
Bekijk op YouTube een albumtrailer en beluister de eerste nummers van het nieuwe EELS album: ‘Mistakes Of My Youth’ en ‘Agatha Chang’:

De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen anders dan via de website van de Doelen of de voorverkoopkanalen van Ticket Service Nederland te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

 

Concert agenda