fbpx

04/07/2020

Normaal tarief €15 / Cineville: €5

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Aanvang 21:00

Eefje de Visser – concertfilm Bitterzoet

Extra vertoning

Het prachtige album ‘Bitterzoet’ is typisch Eefje de Visser, maar met verrassende en verslavend fijne synthesizers. De bijbehorende liveshow op Eurosonic Noorderslag was waanzinnig, en het is zeer spijtig dat de onvermijdelijke zegetocht langs club- en festivalpodia (o.a. MOMO Festival 2020) niet door kon gaan.

Maar Eefje en band hebben gelukkig niet stil gezeten en de show tot een geweldige concertfilm gemaakt. De Rotterdamse première in KINO (vrijdag 3 juli) was rap uitverkocht, daarom komt er nu een extra vertoning op 4 juli in LantarenVenster! Tickets zijn NU hier verkrijgbaar.

Bitterzoet

In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefjes vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet… De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak. “De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica”, vertelt Eefje. “Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen.” Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.

Topvorm

Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze Bitterzoet ook maakte. De inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. “Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!”

En op 21 januari 2020 halen we Eefje de Visser alsnog naar Rotterdam voor een concert in Theater Rotterdam (Schouwburg), haal meteen je tickets via MOMO Concerts.

Concert agenda