fbpx

15/04/2016

a € 17,50 (ex. servicekosten)

Annabel

Schiestraat 18, Rotterdam

Zaal open 19.00 uur
Aanvang 20.00 uur

Douwe Bob

& Max Meser

Het blijft moeilijk voor te stellen dat Douwe Bob Posthuma slechts 23 jaar oud is. De songwriter brengt zijn geestdriftige, soulvolle liedjes met het vernuft van iemand die al decennialang in het vak zit.

Zoals de titel van debuutalbum ‘Born In A Storm’ wellicht ook verraadt, leed Douwe Bob voor zijn doorbraak niet bepaald een doorsnee leven. Zijn vader Simon was lid van kunsternaarscollectief The Fool, dat platenhoezen van o.a. Cream en The Beatles ontwierp. Muziek was in Douwe Bob’s jeugd dus altijd en overal aanwezig.

Inmiddels is Douwe Bob zelf een superster geworden: het tweede album ‘Pass It On’ kwam dit jaar binnen op nummer 1 in de Nederlandse charts en sindsdien is er geen houden aan. De liedjessmid heeft de rootsy rafelrandjes ‘Born In A Storm’ knap aangescherpt tot een breder popgeluid. Douwe Bob klinkt nu weliswaar toegankelijker, inhoudelijk snijden zijn songs dieper dan ooit. Neem bijvoorbeeld protestsong ‘Fine Line’ waarin Douwe Bob zingt:

“One man kills and gets the chair
Another kills and gets a medal
They drew a line between right and wrong”.

We zijn trots dat zo’n groot talent ons land mag gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Maar bovenal zijn we trots dat Douwe Bob naar Annabel komt. Wees er dus snel bij, want dit mag je absoluut niet missen.

Tickets a € 17,50 (ex. servicekosten) zijn direct verkrijgbaar via Annabel, Rotown en Ticketmaster

Facebook event

 

Concert agenda