fbpx

29/11/2018

€26,50 (inc. fee)

Annabel

Schiestraat 20

Deuren open 19.00 uur
Aanvang 20.00 uur

De Jeugd Van Tegenwoordig

Support: Bokoedro

Wat was het Luek he, die mini concertjes afgelopen voorjaar? Bedankt voor alle liefde en romantiek die jullie hebben gestopt in en tijd en moeite die jullie hebben verspild aan het bemachtigen van een kaartje. De rijen in alle steden deden ons door en door verrotte harten smelten. Jullie zijn te goed voor zowel ons als deze wereld. Een hoop fans moesten we teleurstellen, dat was niet Makkelijk (voor ons). Twee Xannies en een Slagromerino deden de kater wat verzachten voor diegenen die ons hadden Gemist. En nog zowat songtitels randomly verwerkt in een stuk kopij.

Maar niet getreurd. Komend najaar razen we alsnog zoals een Torpedo langs de grote clubs. Dus kom uit je Kutwoning en smokkel je Schietlood via je ondergoed mee naar binnen. Hoe? (Ha!) Koop vanaf 8 juni ’18 je kaartje. Kijk Ons/Ze Daar in jouw stadje.

Kusjes en Warme Gevoelens, De Jeugd van T.

Support: Bokoedro

De jonge visionair, cultheld en vooral zeer eigenzinnige rapper Bokoedro verzorgt de support-act voor De Jeugd! Een zeer bijzondere tiener die vandaag, op zijn 18e verjaardag, in eigen beheer zijn nieuwe album “Greatest Hits 2035” uitbrengt. De plaat staat vol wavey, trap hiphop.

Ondanks zijn kenmerkende lome wavey trap sound is Bokoedro toch in staat hele zalen om te toveren in een springende en energieke massa.

Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique Concerts, Rotown en Annabel

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

Concert agenda