fbpx

18/12/2016

€17 (ex. fee)

Arminius

Museumpark 3, Rotterdam

Deuren open 20.00 uur
Aanvang 20.30 uur

DeWolff

& Mother's Cake

Wie DeWolff eens live heeft mogen bewonderen, beseft dat het muzikale erfgoed van Deep Purple, The Doors en The Allman Brothers in hele goeie handen is. De gebroeders Pablo en Luka van der Poel genereren met orgelvreter Robin Piso een hals-over-kop muziekspektakel dat het woord weergaloos tenminste recht doet.

De voetnoten spreken voor zich. DeWolff heeft intussen zes platen in slechts acht jaar tijd uitgebracht. Zo’n beetje iedere festivalweide en clubzaal is weleens een keertje door dat razende jamgeweld met de grond gelijk gemaakt.

De drie begin-twintigers zijn qua leeftijd in het stadium beland waarin de meeste bands pas net beginnen. Geen jonge honden meer, maar doorgewinterde doch héle hongerige wolven. Wolven die almaar gezegend zijn met een oneindige voorraad kinetische energie. Vroeg geleerd is oud gedaan.

Voor de allereerste keer organiseren we een los concert in Arminius, en met deze locatie als decor voor één van de beste livebands van Nederland belooft het een wel heel bijzonder optreden te worden.

Het trio Mother’s Cake (Rock/Psychedelic/Space) uit Oostenrijk neemt de support-act voor hun rekening! „…sounds like Mars Volta and Peppers having a baby!”

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Rotown.

Concert agenda