fbpx

10/04/2022

€21 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors open 19:30
Showtime 20:30

DeWolff

Support: Ivan & the Parazol

De laatste tickets zijn enkel nog verkrijgbaar via Rotown

Update 22 december 2021: Het concert van DeWolff in de grote zaal van de Maassilo kan vanwege de huidige maatregelen helaas opnieuw niet doorgaan op de datum waarop het gepland stond (29 december 2021). Maar we hebben ook goed nieuws, er is namelijk al een nieuwe datum gevonden voor het concert: 10 april 2022. Tickets van de eerdere data blijven uiteraard geldig voor deze show. Kaartkopers worden per mail ingelicht.

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het meest explosieve en virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Robin, Luka en Pablo zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Extra gehard door het jarenlange touren. Pablo is zelfs al twee keer verkozen tot de # 1 gitarist vande Benelux. Ze hebben al meer dan 1000 shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek. Je hoeft daarom maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

En ook het nieuwe album ‘Wolffpack’ zal natuurlijk veelvuldig live verkondigd worden op de Nederlandse en Europese podia en festivals, want vanaf de zomer van 2021 duikt de band wederom de tourbus in om flink wat snelweg kilometers te vreten.

Op 10 april 2022 (de datum die sinds begin 2020 helaas al meerdere keren aangepast werd) richt het trio de grote zaal van de Maassilo weer eventjes opnieuw in met gouden melodieën en jams van Bijbelse proporties. Verplichte kost!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, MOMO Concerts & Maassilo

Concert agenda