fbpx

29/12/2021

€21 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors open at 19:30
Show starts at 20:30

DeWolff

Wolffpack Tour

Update 9 juni 2021: Het nieuwe album Wolffpack is onlangs uitgekomen en de band gaat weer touren. De show in de Maassilo was al tijden uitverkocht en de vraag om tickets bleef aanhouden. Daarom wil DeWolff graag in de grote zaal van de Maassilo spelen en zijn er vanaf 10 juni om 09:00 uur weer tickets beschikbaar voor hun show! Behalve de zaal verandert er verder niks, en eerder gekochte tickets zijn uiteraard gewoon geldig.

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het meest explosieve en virtuoze rocktrio uit de lage landen.

Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Robin, Luka en Pablo zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Extra gehard door het jarenlange touren. Pablo is zelfs al twee keer verkozen tot de # 1 gitarist vande Benelux. Ze hebben al meer dan 1000 shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek. Je hoeft daarom maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

En ook het nieuwe album ‘Wolffpack’ zal natuurlijk veelvuldig live verkondigd worden op de Nederlandse en Europese podia en festivals, want vanaf de zomer van 2021 duikt de band wederom de tourbus in om flink wat snelweg kilometers te vreten.

Op 29 december 2021 (de datum die sinds begin 2020 al meerdere keren aangepast werd) richt het trio de grote zaal van de Maassilo weer eventjes opnieuw in met gouden melodieën en jams van Bijbelse proporties. Verplichte kost!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, MOMO Concerts & Maassilo

Concert agenda