fbpx

11/04/2020

€21 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2 Rotterdam

Doors open at 19:30
Show starts at 20:30

DeWolff

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het meest explosieve en virtuoze rocktrio uit de lage landen. Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.


Neem nu het nieuwste project ‘Tascam Tapes’ dat begin januari 2020 verscheen: in plaats van een aantal weken in een luxe studio op te nemen, koos DeWolff ervoor om iedere partij op geleende tijd vast te leggen. Muziek werd geschreven en op band gezet in de tourbus, in de backstageruimtes of op het benzinestation tussen bestemmingen door. De band maakte uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. En dat alles opgenomen met de nu zeldzame Tascam viersporenrecorder. Kortom: we horen DeWolff zoals nooit tevoren!

Natuurlijk hoort daar een tour bij: op zaterdag 11 april 2020 richten ze de Maassilo weer eventjes opnieuw in met gouden melodieën en jams van Bijbelse proporties. Verplichte kost!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Check hieronder twee nieuwe singles van DeWolff, liefhebbers van The Black Keys en De Staat kunnen hier ongetwijfeld mee uit de voeten.

Concert agenda