fbpx

29/12/2021

€21 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors open at 19:30
Show starts at 20:30

DeWolff

Tascam Tapes Tour

Update 15 februari 2021: Het concert van DeWolff in de Maassilo kan vanwege het coronavirus ook niet doorgaan op 8 januari 2021. Het concert is nu verplaatst naar 29 december 2021. Tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden via de mail op de hoogte gebracht.

Iets wat nooit te nimmer zal veranderen: DeWolff is het meest explosieve en virtuoze rocktrio uit de lage landen.

Wat ALTIJD wél blijft veranderen: de invalshoeken waarmee Robin Piso, de Beëlzebub van de Hammond-orgel, samen met de gebroeders Luka en Pablo van de Poel de oude vertrouwde klanken binnen sixties rock ‘n’ roll opnieuw blijven interpreteren.

Neem nu het nieuwste project ‘Tascam Tapes’ dat begin januari 2020 verscheen: in plaats van een aantal weken in een luxe studio op te nemen, koos DeWolff ervoor om iedere partij op geleende tijd vast te leggen. Muziek werd geschreven en op band gezet in de tourbus, in de backstageruimtes of op het benzinestation tussen bestemmingen door. De band maakte uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. En dat alles opgenomen met de nu zeldzame Tascam viersporenrecorder. Kortom: we horen DeWolff zoals nooit tevoren!

Natuurlijk hoort daar een tour bij en richten ze de Maassilo weer eventjes opnieuw in met gouden melodieën en jams van Bijbelse proporties. Verplichte kost!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, MOMO Concerts & Maassilo

Concert agenda