fbpx

11/05/2018

€19 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

DeWolff

Special Guest: The Dawn Brothers

DeWolff laat zich omschrijven als “drie oude zielen in een jong lichaam” die iedere show spelen alsof het de laatste show op aarde is. Met zes studioplaten en een livealbum op zak, en dat in slechts acht jaar bestaansrecht, weet je dat het orgelvreter Robin Piso en de gebroeders Van der Poel altijd menens is. DeWolff is een ode aan sixties/seventies mastodonten als Deep Purple, Focus en The Allman Brothers, en tegelijkertijd de nieuwe evolutionaire tak.

DeWolff speelt zo’n beetje ieder jaar in Rotterdam, elke keer met nét dat beetje extra bevlogen enthousiasme, virtuositeit en bluf. Als het aan dit illustere trio ligt, maken ze het podium permanent hun thuis. De Electrosaurus is nog lang niet uitgestorven en vanavond aanschouwt de Maassilo eigenhandig de triomf van dit Heilige Beest van de Apocalypse!

De eerste single van het nieuwe album ‘Thrust’ is ‘California Burning’! “Anders dan de titel doet vermoeden gaat het eigenlijk helemaal niet over bosbranden. Het gaat over het leven in een schreeuwerige wereld waarin de mensen die het hardst schreeuwen altijd krijgen wat ze willen, of dat nu geld, macht of… het presidentschap is. Het is een heavy song van een heavy plaat, bij voorkeur te beluisteren op een heavy volume!” aldus DeWolff.

“Thrust zou wel eens het doorbraakalbum in veel landen kunnen worden want de muziek is compacter, directer, minder psychedelisch en gevarieerder, maar bevat toch alle ingrediënten die het tot een typisch DeWolff album maken.”
Written In Music

Voor liefhebbers van Deep Purple, The Allman Brothers, Focus, The Black Keys


» Dit concert wordt georganiseerd door Rotown & Motel Mozaique Concerts. Kijk hier voor meer shows die wij door het jaar heen op verschillende locaties in Rotterdam organiseren.

 

 

Concert agenda