fbpx

30/11/2022

€32,50 inc. fee

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors 19:30
Showtime 20:30

De Staat

Support: Personal Trainer

Sinds debuutalbum Wait For Evolution is De Staat een van de grootste, meest veelzijdige bands uit de vaderlandse popgeschiedenis. Die ronkende ritmesectie voel je tot in je botten, pezen en spieren, het fundament waarmee Witch Doctor intussen synoniem staat aan het woord cirkelpit.

De Staat prikkelt net zo goed de geest met baanbrekend audiovisueel vernuft en podiumperikelen die je bij geen andere band op aarde tegenkomt. Van mainstream pop tot experimentele rock: Can, Queens Of The Stone Age, Talking Heads, Soulwax gegooid door een blender, kort door de bocht.

Lang verhaal kort, Torre Florim en zijn bende integreren zo’n beetje alle soorten muziek binnen het autonome universum van De Staat. Na een last minute show in een uiteraard uitverkocht Rotown staat de band weer als vanouds op het grote podium, in de Maassilo.

Support: Personal Trainer

Personal Trainer komt mee als support! Dit indie collectief is één van de meest uitzonderlijke en energieke Nederlandse live-acts van dit moment. Het is dan ook niet gek dat frontman Willem Smit een reservebank vol leden van andere vooraanstaande bands achter zich heeft staan. Dikke aanrader voor liefhebbers van Pavement, Scram C Baby en Guided by Voices.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown & MOMO Concerts

Concert agenda