02/09/2016

€10 (ex. fee)

Melody Partycentre

Galvanistraat 34-36, Rotterdam

Zaal open 20.00 uur
Aanvang 20.30 uur

De Likt

& DOOXS

In het weekend van vrijdag 2 en zaterdag 3 september ’16 staat het avontuurlijke en dynamische havengebied M4H (Merwe-Vierhavens) centraal tijdens de derde editie van Fabrique Mozaïque. Er zijn vele activiteiten, waaronder een concert van De Likt op een hele bijzondere locatie, namelijk Melody Partycentre.

De Likt heeft allang geen introductie meer nodig. De Rotterdamse rap-formatie van Jordy ‘Simon’ Dijkshoorn, Giorgi Kuiper en John van Beek heeft onlangs de uitroepteken achter hun doorbraakjaar gezet met een welverdiende plek op Lowlands (“De Likt verscheurt Lowlands met botte tanden”) en sinds kort 3FM Serious Talent. Hiphoppers, clubgangers, punkers en ja, zelfs jouw gezellige achteroom, iederéén is intussen gecharmeerd van De Likt’s niet-zo-subtiele mengelmoes van hiphop, neo-disco en elektronica.

In het kader van Fabrique Mozaïque geeft De Likt vanavond een speciaal optreden in het Melody Partycentre gelegen op een grauw industrieterrein in het Rotterdamse havengebied M4H. Eenmaal binnen waan je je in een Arabisch sprookje. Achter de gevel van de voormalige fabriek is namelijk een spectaculaire zaal gebouwd, compleet met trouwpodium, kroonluchters, vloermozaïeken en plafondverlichting die van roze naar paars naar blauw verspringt. Normaal gesproken vinden hier vooral Turkse bruiloften en bedrijfsfeesten plaats; voor deze ene keer opent Melody Partycentre de deuren voor Rotown en Motel Mozaique om De Likt te presenteren.

Tickets voor De Likt plus support kosten slechts 10 euro (ex. servicekosten van 1,50) en zijn direct verkrijgbaar via Motel Mozaique en Rotown.

Foto: De Likt @ Melody Partycentre door Ruben Hamelink

 

Concert agenda