fbpx

27/12/2020

€15 (inc. fee)

Schiecentrale

Sint-Jobsweg 116, Rotterdam

Aanvang Show 1 - 18:00 | Show 2 - 21:00
Deuren open 15 minuten voor aanvang

De Likt feat. Jerry Hormone

& support

Update 15 december: Wat zagen we er ongelooflijk naar uit om dit jaar toch nog even met een knal af te sluiten, ook al is het maar met slechts 30 mesen per show en seated. De Likt en Jerry Hormone weten daar wel raad mee. Maar door de lockdown kunnen deze concerten niet doorgaan op 27 en 28 december, we werken nu aan de verplaatsing. Lekker snel in het nieuwe jaar, zodra we weer mogen. We verwachten deze nieuwe data spoedig bekend te maken, even geduld nog.

Hét Rotterdamse sloopbedrijf De Likt slaat de handen ineen met Rotterdamse punklegende, columnist en frontman van zijn eigen ‘egotrip-band’; Jerry Hormone. Op 27 en 28 december 2020 zijn ze samen te zien in de Rotterdamse Schiecentrale.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album ‘Ctrl-Alt-Delikt’ uitbrengen. Maar daar gooide corona roet in het eten.

Na de eerste, gelijknamige single van het album uitgebracht te hebben, kwam De Likt afgelopen oktober met een nieuwe single ‘Man van de Kopstoot’. Samen met Jerry Hormone maakten zij deze onvervalste Rotterdamse kroegen kraker. Bij dit Rotterdamse feestje hoorde natuurlijk een Rotterdams clippie. Wie anders dan cultfenomeen Bruno Ferro Xavier Dasilva om daar een gestoorde Beavis & Butthead meats Monty Python achtige animatie bij te bedenken?

Dit concert wordt gepresenteerd door Parfum de BoemBoem i.s.m. MOMO Concerts & Schiecentrale

Concert agenda