fbpx

18/07/2021

€15 (inc. fee)

Schiecentrale

SINT-JOBSWEG 116, ROTTERDAM

Aanvang Show 1 - 18:00 | Show 2 - 21:00
Deuren open 15 minuten voor aanvang

De Likt feat. Jerry Hormone

Update 4 juni 2021 Op 17 en 18 juli 2021 is het dan echt zover! Als alles goed gaat kunnen de concerten, die eigenlijk eind december* zouden plaatsvinden, nu echt doorgaan. Dan haken Parfum de BoemBoem – Ondergronds Rotterdam en Motel Mozaïque namelijk de ellebogen ineen om knallend het live-leven weer op te starten met een concert van hét Rotterdamse sloopbedrijf: De Likt ft. Jerry Hormone. Zij geven vier concerten op een passende ‘underground’-locatie: de kelder van de Schiecentrale Rotterdam.

Deze vier concerten waren alle vier uitverkocht maar door de verplaatsing naar juli zijn er weer wat tickets geretourneerd en deze komen op vrijdag 4 juni om 18:00 terug in de verkoop via Parfum de BoemBoem.

*Na de persconferentie half december 2020 werd bekend dat de concerten niet op 27 en 28 december konden doorgaan. De nieuwe data voor deze concerten worden 17 en 18 juli 2021! Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht via Parfum de BoemBoem.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album Ctrl-Alt-Delikt uitbrengen, maar daarvoor werd door corona roet in het eten gegooid.

Na de eerste single van dat album uitgebracht te brengen, kwam De Likt afgelopen oktober met een tweede: Man van de Kopstoot, samen met de Rotterdamse punklegende, columinst en frontman van zijn eigen ‘ego-trip’-band; Jerry Hormone maakte zij deze onvervalste Rotterdamse kroegen kraker. En samen treden ze vier keer op in de industriële kelder van de Schiecentrale! 

Dit concert wordt gepresenteerd door Parfum de BoemBoem i.s.m. MOMO Concerts & Schiecentrale

Concert agenda