fbpx

17/07/2021

€15 (inc. fee)

Schiecentrale

Sint-Jobsweg 116, Rotterdam

Aanvang Show 1 - 18:00 | Show 2 - 21:00
Deuren open 15 minuten voor aanvang

De Likt feat. Jerry Hormone

Update 12 juli 2021 De concerten die op 17 + 18 juli zouden plaatsvinden worden helaas opnieuw verplaatst. Op dit moment vinden wij het als organisatie (Parfum de BoemBoem + Motel Mozaïque) niet verantwoord om het concert in huidige setting in de kelder van de Schiecentrale te laten plaatsvinden. We zijn hard op zoek naar een nieuwe datum en houden jullie op de hoogte.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album Ctrl-Alt-Delikt uitbrengen, maar daarvoor werd door corona roet in het eten gegooid.

Na de eerste single van dat album uitgebracht te brengen, kwam De Likt afgelopen oktober met een tweede: Man van de Kopstoot, samen met de Rotterdamse punklegende, columinst en frontman van zijn eigen ‘ego-trip’-band; Jerry Hormone maakte zij deze onvervalste Rotterdamse kroegen kraker. En samen treden ze vier keer op in de industriële kelder van de Schiecentrale! 

Dit concert wordt gepresenteerd door Parfum de BoemBoem i.s.m. MOMO Concerts & Schiecentrale

Concert agenda