fbpx

23/10/2021

€30 (inc. fee)

Annabel

Schiestraat 20 Rotterdam

Deuren open 18:30
Aanvang 19:30

De Jeugd Van Tegenwoordig

Support: Nelcon

Helaas komt maart 2021 ook nog te vroeg voor de show van De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel. We hebben het concert daarom opnieuw uitgesteld, de nieuwe datum is zaterdag 23 oktober 2021. Tickets van de oorspronkelijke datum (april 2020) blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers zijn hierover bericht.

POMO TOUR

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG POMO TOUR (POST MODERN)
GET POST MODERN WITH THE ONE AND ONLY JEUGD VAN TEGENWOORDIG
DE SHOW DIE THUIS AL BEGINT BIJ DE SELECTIE VAN JE GARDEROBE
EEN WITTE SENSATIE
DRESSCODE WIT

De Jeugd van Tegenwoordig zijn inmiddels achter in de dertig, maar zoals men zegt, boys will be boys. De Jeugd blijft dus De Jeugd. De humoristische, slimme dictie van Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo en de onmiskenbare beats van Bas Bron zijn vijftien jaar na Watskeburt!? immer een begrip in de Lage Landen. De hits en legendarische shows spreken voor zichzelf.

Support: Nelcon

De 18-jarige Nelcon is het nieuwe talent van de Utrechtse hiphopscene. De vindingrijke rapper bracht onlangs zijn eerste EP Nelconic uit via Burning Fik, het eigenzinnige label van Faberyayo en Abel. 

CoronaCheck

Je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan overleggen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang van het concert gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op testenvoortoegang.org

Dit concert wordt georganiseerd door MOMO Concerts i.s.m Rotown & Annabel

De Jeugd in Annabel door Huck
Annabel Rotterdam

Concert agenda