fbpx

14/04/2016

a € 25 (ex. servicekosten)

Annabel

Schiestraat 18, Rotterdam

Zaal open / dj 19.00 uur
Aanvang 20.00 uur

De Jeugd Van Tegenwoordig

& support

Op vrijdag 23 oktober verschijnt ‘Manon’, het vijfde studioalbum van De Jeugd Van Tegenwoordig. ‘Manon’ is één grote ode aan de vrouw. Natuurlijk doet De Jeugd Van Tegenwoordig dat immer volwassen en beleefd, maar ook roekeloos en futuristisch. Er wordt gestunt, gestreeld, genomen en gegeven, uiteraard wederom rijkelijk en exclusief gearrangeerd door het fenomeen Bas Bron. Op donderdag 14 april 2016 presenteren Motel Mozaique en Rotown De Jeugd Van Tegenwoordig in de nieuwe Rotterdamse popzaal Annabel, tickets zijn direct in de voorverkoop verkrijgbaar.

De Jeugd van Tegenwoordig bestaat uit Vjeze Fur (Freddy Thatlehner), Faberyayo (Pepijn Lanen), Willie Wartaal (Ollie Locadia) en Bas Bron aka De Neger Des Heils. Vanaf het eerste moment dat ‘Watskeburt?!’ te horen was op de radio, is duidelijk dat DJVT een fenomeen is. De single knalt binnen twee weken door naar de eerste plek van de hitlijsten en het woordenboek is ook een woord rijker. De geruchtenstroom over de mannen komt meteen op gang.

Zo zouden de drie rappers elkaar hebben leren kennen bij de voorrondes van Idols1 en zouden ze later in huis zijn genomen door De Neger Des Heils Majoor Vlosshard. Ook was er het hardnekkige gerucht dat ze de tekst van ‘Watskeburt?!’ in de metro hadden gevonden… Wat de waarheid ook is, met de release van hun eerste album ‘Parels Voor De Zwijnen’ vestigde de groep definitief hun naam in de Nederlandse muziekwereld. Het album won onder andere een Edison Award, een Mobo Award, 3FM Awards en vele andere prijzen.

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en heeft DJVT alle zalen en festivals van Nederland en België plat gespeeld en verschijnt alweer het vijfde album. ‘Manon’ is de opvolger van de succesvolle albums ‘Parels voor de Zwijnen’ (2005),‘De Machine’ (2008), ‘De Lachende Derde’ (2010) en “Ja, Natúúrlijk!” (2013).

Tickets a € 25 (ex. servicekosten) zijn vanaf maandag 19 oktober om 12.00 uur verkrijgbaar via Annabel, Rotown, Ticketmaster en Motel Mozaique

Facebook event

 

 

Concert agenda