fbpx

09/03/2022

€24,50 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors 19:30
Showtime 2030

Curtis Harding

Curtis Harding keert met z’n broeierige, rauwe versie van soul en rhythm & blues op woensdag 9 maart 2022 terug naar Rotterdam! Na eerdere uitverkochte optredens in Rotown en LantarenVenster is de Amerikaanse zanger klaar voor de Maassilo waar hij zijn nieuwe album ‘If Words Were Flowers’ aan ons voorstelt.

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met pure soul en funk maar gaat ook hele andere kanten op met zijn muziek. Zijn liedjes zijn een eclectische mix van genres die voortkomt uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. In het kielzog van zijn evangelische gospel-zingende moeder ging hij mee op tournee door Amerika en later begon hij als kind in Atlanta te rappen. Samen met Cole Alexander van The Black Lips begon hij een band en hij was achtergrondzanger bij Cee Lo Green.

Met al deze ervaringen in de benen, omarmt Harding zowel de glans als het verval van het leven. Op zijn nieuwe single ‘Hopeful’ laat zijn stem een compleet scala aan emoties horen: pijn, plezier, verlangen, tederheid, verdriet en kracht. De indrukwekkende videoclip is thuis in Atlanta geschoten en laat bijzondere beelden zien van de Black Lives Matter-protesten.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, BIRD, LantarenVenster en Motel Mozaique Concerts en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Concert agenda