fbpx

09/03/2022

€24,50 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors 19:30
Showtime 20:30

Curtis Harding

Support: Shishani

De laatste tickets zijn enkel nog beschikbaar via Rotown!

Curtis Harding keert met z’n broeierige, rauwe versie van soul en rhythm & blues op woensdag 9 maart 2022 terug naar Rotterdam! Na eerdere uitverkochte optredens in Rotown en LantarenVenster is de Amerikaanse zanger klaar voor de Maassilo waar hij zijn nieuwe album ‘If Words Were Flowers’ aan ons voorstelt.

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met pure soul en funk maar gaat ook hele andere kanten op met zijn muziek. Zijn liedjes zijn een eclectische mix van genres die voortkomt uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. In het kielzog van zijn evangelische gospel-zingende moeder ging hij mee op tournee door Amerika en later begon hij als kind in Atlanta te rappen. Samen met Cole Alexander van The Black Lips begon hij een band en hij was achtergrondzanger bij Cee Lo Green.

Met al deze ervaringen in de benen, omarmt Harding zowel de glans als het verval van het leven. Op zijn nieuwe single ‘Hopeful’ laat zijn stem een compleet scala aan emoties horen: pijn, plezier, verlangen, tederheid, verdriet en kracht. De indrukwekkende videoclip is thuis in Atlanta geschoten en laat bijzondere beelden zien van de Black Lives Matter-protesten.

1G-event

Ondanks alle corona-versoepelingen (zoals het verdwijnen van de 1,5 meter-maatregel en het mondkapje) is er helaas nog een belangrijke regel waar wij ons wel aan moeten houden: het concert van Curtis Harding is een 1G-event, wat inhoudt dat iedereen een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. We snappen dat dit extra voorbereiding vraagt en we zouden jullie er liever niet mee lastigvallen, maar we hopen met heel ons hart op jullie medewerking, zodat het voor Curtis Harding, voor jullie en voor ons toch een geweldige avond kan worden.

Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:
1. Je ticket voor dit concert.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Je moet 24 uur voor aanvang van het concert jezelf gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op coronacheck.nl.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, BIRD, LantarenVenster en MOMO Concerts en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Concert agenda