fbpx

Concert Winterdagen tijdens Festival De Keuze

Motel Mozaique programmeert dit jaar een tweetal concerten tijdens Festival De Keuze dat van 18 tot en met 28 september 2014 plaatsvindt in de Rotterdamse Schouwburg: Winterdagen en Soldier’s Heart. Winterdagen treedt op zaterdag 20 september op in de kleine zaal van de schouwburg, de kaartverkoop start op woensdag 20 augustus om 10.00 uur via festivaldekeuze.nl.

Winterdagen is het filmische muziekproject van pianist Mink Steekelenburg, bassist Martijn Eikenhout en violist Jaap Rovers. Samen nemen ze je mee op een verkenningstocht van beeldende en minimale muziek. Geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm en Sigur Rós brengen ze zachte melancholische klanken ter gehore. Ze houden het continu spannend door meerdere instrumenten te bespelen en live veel te improviseren. Op De Keuze wordt Winterdagen bijgestaan door meerdere gastmuzikanten, voor een eenmalig Winterdagen & Friends optreden.

https://www.youtube.com/watch?v=NwWC3aoTtLg

https://www.youtube.com/watch?v=nfwltScxc6k

Festival De Keuze is het jaarlijks terugkerend theater-, dans-, en performancefestival dat in Rotterdam een grote verscheidenheid aan eigenzinnige kunstenaars van over de hele wereld presenteert. Zij bevolken elf dagen lang niet alleen de Rotterdamse Schouwburg, maar ook het Schouwburgplein en allerlei andere en steeds wisselende locaties in de stad. In het festivalhart in de schouwburg komen daarnaast muziek, goed eten, gesprekken en ontmoetingen met de internationale gasten samen in een feest voor de kunsten.[:]

WINTERDAGEN (NL)

zaterdag 20 september 2014
Rotterdamse Schouwburg (kleine zaal)

Aanvang 21:00
Tickets € 10 via festivaldekeuze.nl