fbpx

Concert Tindersticks in Rotterdam

De Britse band Tindersticks komt naar Rotterdam! Motel Mozaique presenteert Tindersticks op vrijdag 9 november in de Grote Zaal van de Rotterdamse Schouwburg. De kaartverkoop is gestart.

The Something Rain
Tindersticks presenteerde onlangs hun nieuwste (negende) studioalbum ‘The Something Rain’. Het album is gemaakt met de bezieling en frisheid die ze hadden in hun beginjaren. De Britten speelden afgelopen maart voor een volgepakte maar muisstille Rabozaal van de Melkweg. Toen werd al duidelijk dat de band op The Something Rain in bloedvorm is. LiveXS schreef over “benadering van griezelige perfectie”

Kenmerkend voor de muziek van het in 1992 opgerichte Tindersticks zijn de literaire, vaak bijna mompelend voorgedragen teksten en de melancholische muzikale omlijsting. De muziek is rijk gearrangeerd met strijkers en andere klassieke instrumenten.

Tindersticks @ Rotterdam
Datum: Vrijdag 9 november 2012
Locatie: Rotterdamse Schouwburg, uitsluitend zitplaatsen (ongeplaceerd), Schouwburgplein 25
Aanvang programma 20.00 uur
Tickets a €29,00 (ex. servicekosten) zijn verkrijgbaar via onze eigen online ticketshop op www.motelmozaique.nl/tickets, www.ticketservice.nl, de Ticketlijn (0900-300 1250, 45 cpm) en de overige bekende voorverkoopadressen van Ticket Service Nederland.